Ritsen in kleding en Kledingverstellingen

Heeft u een kledingstuk waarvan de rits kapot is? Of wilt u een rits laten inzetten in uw overall, broek, trui of vest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het inzetten van ritsen en zorgen ervoor dat uw kledingstuk weer als nieuw is. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het innemen, verstellen en uitleggen van kleding. Heeft u bijvoorbeeld een broek die te lang is? Wij kunnen deze voor u uitleggen zodat deze perfect past. Ook voor het op maat maken van gordijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Verstelwerk en windschermen

Naast het inzetten van ritsen en kledingverstellingen bieden wij ook de mogelijkheid om uw kleding te laten verstellen. Is uw broek te groot of uw shirt te lang? Wij kunnen uw kleding vakkundig voor u aanpassen zodat het perfect past. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van windschermen. Deze schermen zijn ideaal voor bijvoorbeeld uw terras of balkon en zorgen ervoor dat u beschermd bent tegen wind en andere weersomstandigheden. Wij kunnen deze windschermen geheel op maat maken zodat deze perfect passen bij uw wensen en behoeften.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar professioneel advies voor jouw werkkleding/schoenen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn er om jou te voorzien van alle informatie en tips die je nodig hebt om de juiste werkkleding te kiezen. Laat ons jou helpen om comfortabel en stijlvol aan het werk te gaan!
Contact opnemen

Rivee v.o.f.

Bedrijfskleding & Reparatie
T: 0315 - 651 708
Rikie: 06 - 5194 6633
Chris: 06 - 4348 1224
Copyright © 2023 Rivee - Gerealiseerd door: Studio Animates