Borduren van Logo's en tekens op (bedrijfs)kleding

Bent u op zoek naar een manier om uw bedrijfskleding te personaliseren met het logo van uw bedrijf? Of misschien wilt u een uniek en persoonlijk cadeau geven voor een verjaardag of geboorte? Onze specialiteit is het borduren van logo's en elk gewenst ander teken, direct op uw kleding of door middel van badges die op de kleding kunnen worden genaaid. Onze professioneel gemaakte ontwerpen zorgen ervoor dat het eindresultaat er fantastisch uitziet. Of het nu gaat om het borduren van een logo op een bedrijfsshirt of het personaliseren van een handdoek, wij staan voor u klaar. De levertijd is doorgaans 2 à 3 weken, dus u kunt snel genieten van uw gepersonaliseerde kleding of cadeau.

Borduren van tekens op diverse Kledingstukken

Naast het borduren van logo's op bedrijfskleding, bieden wij ook de mogelijkheid om tekens te borduren op diverse kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan het personaliseren van een t-shirt voor een verjaardag of het borduren van een naam op een rompertje bij een geboorte. Ook voor carnavalskleding kunnen wij uw kledingstukken voorzien van een uniek teken. Het borduren van tekens op kleding geeft een persoonlijke touch aan uw outfit en maakt het extra speciaal. Onze professionele ontwerpers helpen u graag bij het maken van het perfecte ontwerp en zorgen ervoor dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar professioneel advies voor jouw werkkleding/schoenen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn er om jou te voorzien van alle informatie en tips die je nodig hebt om de juiste werkkleding te kiezen. Laat ons jou helpen om comfortabel en stijlvol aan het werk te gaan!
Contact opnemen

Rivee v.o.f.

Bedrijfskleding & Reparatie
T: 0315 - 651 708
Rikie: 06 - 5194 6633
Chris: 06 - 4348 1224
Copyright © 2023 Rivee - Gerealiseerd door: Studio Animates