Veilige werkschoenen voor elke sector

Rivee biedt hoogwaardige en betrouwbare werkschoenen voor diverse werkomgevingen. Met jarenlange ervaring en een passie voor kwaliteit, is Rivee dé keuze voor iedereen die op zoek is naar werkschoenen voor elke sector. Onze werkschoenen zijn ontworpen met het oog op veiligheid en functionaliteit. Ze voldoen aan strenge veiligheidsnormen en bieden bescherming tegen verschillende risico's op de werkvloer.

Het comfort van de werkschoenen is van groot belang, vooral voor mensen die lange dagen op de been zijn. De werkschoenen zijn voorzien van geavanceerde dempingsystemen en ademende materialen. Zo kunt u de hele dag door comfortabel en zonder vermoeidheid werken. Naast veiligheid en comfort is duurzaamheid ook heel belangrijk, zodat de schoenen lang mee gaan.

Een breed assortiment werkschoenen

Bij Rivee hebben we een groot assortiment werkschoenen en werkklompen in veel soorten en maten. Ongeacht het werkterrein hebben wij het ideale model in ons assortiment. Onze uitgebreide collectie omvat verschillende modellen, stijlen en maten, zodat u altijd een schoen kunt vinden die bij uw voorkeuren en werkomstandigheden past. Naast veiligheid zijn er ook andere aspecten waar wij rekening mee houden bij de selectie van onze werkschoenen.

Onze werkschoenen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zijn van hoge kwaliteit. Wij staan garant voor duurzaamheid, comfort en bescherming. Kies voor onze werkschoenen en bescherm jezelf tegen de gevaren op de werkvloer, terwijl je ook nog eens stijlvol voor de dag komt.

Advies nodig?

Ben je op zoek naar professioneel advies voor jouw werkkleding/schoenen? Neem dan gerust contact op met ons. Wij zijn er om jou te voorzien van alle informatie en tips die je nodig hebt om de juiste werkkleding te kiezen. Laat ons jou helpen om comfortabel en stijlvol aan het werk te gaan!
Contact opnemen

Rivee v.o.f.

Bedrijfskleding & Reparatie
T: 0315 - 651 708
Rikie: 06 - 5194 6633
Chris: 06 - 4348 1224
Copyright © 2023 Rivee - Gerealiseerd door: Studio Animates